Home  |  Despre Sare |   Login |   Conditii de utilizare  |  Confidentialitate  |  Contact

Produse
 
 
 
  Lampa de sare Mare  
 
Lampa de sare Mare
Lampa de sare Mare
Lampa de sare Mare
Lampa de sare Mare
 
Lampa de sare Mare

Disponibilitate:  in stoc!

Greutate:  6000 grame

Descriere:

Lămpile cu filtru salin sunt izvoare de sănătate datorită ionilor de sodiu.

Cum functioneaza si ce se întâmplă defapt?

Filamentul incandescent (becul), ce se află în lămpi, încălzeşte blocul filtrant cu granule de săruri, modificând ionizarea aerului prin eliberarea ionilor negativi. Astfel, se asigură îmbunătăţirea micro climei din încăperi şi face respiraţia mai sănătoasă. De asemenea lumina provenită din aceste lămpi, asigură un ambient plăcut şi liniştitor.

De regulă, aerul pe care-l respirăm conține prea multți ioni pozitivi iar asta conduce la indispoziție, scădere psihică, insomnia și chiar scăderea sistemului imunitar.

Astăzi, în mediul civilizat - aparatele electrice, radiaţiile electrice, aerul poluat, încălzirea şi altele – ajută la formarea ionilor pozitivi, rezultând răsturnarea balanţei privind ionizarea aerului.

Putem observa foarte ușor că în aerul poluat fumul persistă timp mai îndelungat, iar în camera cu praf neşters, putem deveni abătuţi, indispuşi și fără vlagă. Dominarea în aer a ionilor cu încărcare pozitivă, poate cauza în mare măsură, apariţia bolilor cronice, precum şi istovirea noastră psihică şi fizică.

Efectul lămpilor de sare din asupra organismului:

  •  V-aţi gândit vreodată oare de ce recomandă medicii aerosoloterapia marină sau cura balneară dintre sanatoriile saline pentru tratarea şi    vindecarea dermatozei şi altor afecţiuni respiratorii?
  •  
De ce oare aerul de la mare şi de la munţi are efect pozitiv asupra sănătăţii şi bunei noastre dispoziţii?
  • Aerul inhalat are efect decisiv asupra sănătăţii şi bunei noastre dispoziţii.

Izvoarele curgătoare cu apă repezită, pădurile, mările, producând ionii negativi, reuşesc să susţină balanţa ionizării aerului şi astfel afectează sănătatea noastră în mod pozitiv.

Aerul din sanatoriile saline (Tg. Ocna, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Praid, Ocnele Mari, etc.) s-a dovedit a fi foarte eficace pentru tratarea şi vindecarea afecţiunilor ORL, este de mare ajutor în:

  • rinite alergice (febra fanului)
  • sinuzite
  • laringite
  • bronşite astmatiforme
  • recuperări în TBC
  • alte probleme respiratorii

 Lampa cu filtru salin este un „ionizator” natural care ne ajută să obţinem să devină aerul mai sănătos în locuinţa noastră.

Cercetările şi rezultatele ştiinţifice au dezvăluit că însuşirile biofizice ale lămpii au un efect pozitiv asupra stării generale a omului. Explicaţia constă în faptul că, sărurile au o ionizaţie naturală, vibraţii electromagnetice şi unde de lumină, care provin din transparenţa structurii lor cristalizate. Sarea are efect neutru şi egalizator atât din punctul de vedere chimic, cât şi din punctul de vedere fizic.

Granulele de săruri eliberează ioni negativi în căminul nostru şi ne ajută să devenim din ce în ce mai energici cu trecerea zilelor prin puterea bioenergică izvorită din lampă.

S-a dovedit prin teste, de exemplu, că în cazul copiilor hiper activi, care au avut probleme de somn, datorită efectului terapeutic al lămpii, au fost vindecaţi, într-un scurt timp.

Sugestii pentru folosire: 

Pentru un tratament de succes și rezultate constant în problemele dumneavoastră, sau pentru menșinerea stării bune de sănătate se recomandă ca lampa să fie ținută pornită o durată cât mai mare de timp, în fiecare zi.

Spre exemplu, dacă vom folosi lampa acasă, în dormitor, este recomandat ca în fiecarea noapte lampa să fie pornită. În felul acesta, pe parcursul celor 6-7-8 ore de somn vom inhala un aer curat și purificat care are și proprietățile și capacitatea de a trata cu success problemele menționate.  Consumul de curent electric al lămpilor este minim din pricina puținilor wați a becurilor.

Specificații tehnice:

Lampa de sare este luminată cu ajutorului unui bec la o rensiune de 230V cu o putere ce variază între 15 si 30W.

Se recomandă ca la înlocuirea acestora să se țină cont de puterea becului iar aceasta să nu depășeacă 35W.

Înlocuirea becului:

Este singura operațiune de ordin tehnic ce se pote fectua asupra lămpii de sare. Se va desprinde talpa de lemn a lămpii cu ajutorul unei șurubelnițe.

La înlocuirea becului vechi cu cel nou, acesta din urmă nu se va atinge direct cu mâna ci va fi poziționat în orificiu cu ajutorul unui material (de regulă becurile sunt înfășurate).

Dacă după înlocuirea becului acesta se va arde frecvent vă rugăm să verificați tensiunea becului ( 9, 12 sau 230 V) și puterea acestuia. Se vor folosi becuri de 230V și maxim 35W.


Comanda la telefon:

Tel: 0749.675.580Pret: 79,00 RON 45,00 RON
TVA inclusProduse din categoria curenta
 
Home  |   Confidentialitate  |  Conditii de utilizare  |   Contact

Copyright 2012 www.sanatatedinsare.ro  Toate drepturile rezervate
Web design: Dezibel Media | Web Hosting: Web Hotel