Home  |  Despre Sare |   Login |   Conditii de utilizare  |  Confidentialitate  |  Contact

Produse
 
 
 
  Inhalator de sare - Portelan  
 
Inhalator de sare - Portelan
Inhalator de sare - Portelan
Inhalator de sare - Portelan
Inhalator de sare - Portelan
Inhalator de sare - Portelan
Inhalator de sare - Portelan
Inhalator de sare - Portelan
Inhalator de sare - Portelan
 
Inhalator de sare - Portelan

Disponibilitate:  in stoc!

Greutate:  400 grame

Descriere:

Inhalatorul de sare din porțelan  vă aduce în propria casă efectele cristalelor de  sare din faimoasa Salina Praid

  • 100% natural cu efecte garantate
  • Curăță sistemul respirator
  • Ameliorează problemele respiratorii foarte rapid
  • Reduce atacurile de astm
  • Impact asupra stării de bine a corpului
  • Nu are reactii adverse

Sarea are proprietati anti bacteriene, respirând cu inhalatorul de sare din porțelan, veti trata, calma și regenera înrtegul sistem respirator!

Folosirea inhalatorului de sare pornește procesul de curățare a întregului sistem respirator într-un mod natural, făra efecte secundare.

Sarea încapsulată în inhalator s-a format cu aproximativ 20 de milioane de ani în urmă.  Mina de sare din Praid are aceleași, dacă nu și mai bune calități și proprietăți ca și sarea din Hymalaia, un lucru dovedit prin cercetari de laborator.

 

 Specificatii tehnice:

Inhalatorul de sare este produs din porțelan de cea mai înaltă calitate, ceea ce îi permite menținerea proprietăților terapeutice a cristalelor de sare.

Un alt element al inhalatorului  este valva de protecție din silicon, care se află în interiorul lui (a se vedea imaginile alăturate); ea se deschide în momentul inspirării aerului din inhalator și se închide imediat după aceea, nepermițând aerului expirat să se întoarcă în secțiunea depozitului de cristale de sare.

De asemenea protejează sarea de umiditate.

 

Ingrediente active:

40 gr de cristale de sare minuțios selectate, în formă naturală, cu proveniență Salina Praid România. 

Forma minerală a sării (clorură de sodium) , în termeni comuni o găsim sub denumirea de rocă de sare.  Aceasta provine din apele oceanelor  și din depozitele de sare care își au originea în procesele de evaporare din diferite perioade geologice.  Aceste depozite pot ajunge până la o grosime de 400 m, ocupând întregi zone geografice, locuri în care s-au și dezvoltat minele de sare.

Ingredientele active din sare își păstrează proprietățile pe o perioadă de până la 5 ani, dacă inhalatorul este păstrat la loc uscat și ferit de orice fel de lichide.

 

Compoziție cantitativă: NaCl 98.80%-99.40%, Ca2+ 0.059%, Ca in CaSO4 0.18%, Ca in CaCl2 0.014%, Mg2+ 0.001%, Mg in MgCl2 0.004%.

Proprietatile farmacologice: Mucolitic, mucokinetic și expectorant, antibacterial, antimicotic, antialergic. Aerosolii salini penetrează, protejează și regenerează mucoasa aparatului respirator.

Avertizări și precauții:  Nu sunt disponibile informții privind siguranța sau eficacitatea  dispozitivului pentru copii sub vârsta de 3 ani.  Saliva sau alte lichide pot diminua eficacitatea produsului. 

Interacțiuni cu alte medicamente:  Inhalatorul poate fi folosit în combinație cu alte medicamente. Nu s-a înregistrat nici o modificare a tensiunii arteriale datorită efectului strict local al inhalatorului. Contra-reacții : apar foarte rar, sunt blânde și tranzitorii. Pot apărea cazuri de tuse uscată și senzație de uscăciune a gurii.

Cum se utilizează: agitați inhalatorul de două ori înainte de folosire.  Introduceți pipa în gură. Inhalați din dispozitiv  cu intensitate normală și fară efort. După inhalare, inchideți gura și expirași pe nas.  Pentru rezultate optime, inhalatorul se foloseste 15-20 minute pe zi sau 5-7 minute la o sedință, de 3 ori pe zi. Evitați inhalarea forțată. Expirația nazală este obligatorie pentru a susține efectul terapeutic din sare.

Inhalatorul nu înlocuieste tratamentul pentru infecțiile acute sau cronice ale aparatului respirator. Este indcat să se folosească simultan tratamentului prescris, fiind un tratament naturist complementar.

Durata tratamentului: perioada recomandată este de 21 de zile, care poate fi repetată de câte ori este necesar. În bolile respiratorii recurente, inhalatorul se poate folosi zilnic, fără efecte secundare.  În unele cazuri de bronșită cronică, tusa poate deveni mai frecventă în primele 7 zile de tratament. Pentru  rezultate optime,  dispozitivul cu aerosoli saline se poate folosi continuu, nu doar în anumite perioade. Profilactic, inhalatorul se poate folosi zilnic, pe termen nelimitat.

Mod de depozitare:  A se păstra în locuri uscate, la temperatura camerei. A se evita umiditatea crescută , lovirea sau bruscarea dispozitivului.  Utilizarea dispozitivului de mai mult de o persoana nu este indicată.

Reacții adverse:  Rare, sunt blânde și tranzitorii. Unele personae pot prezenta tusă uscată la începutul folosirii inhalatorului, semn că a început curățirea tractului respirator.

Inhalatorul se eliberează fără prescripție medicală. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați producătorului. A se citi prospectul înainte de folosire.


Comanda la telefon:

Tel: 0749.675.580Pret: 150,00 RON
TVA inclusProduse din categoria curenta
 
Home  |   Confidentialitate  |  Conditii de utilizare  |   Contact

Copyright 2012 www.sanatatedinsare.ro  Toate drepturile rezervate
Web design: Dezibel Media | Web Hosting: Web Hotel